isati o sebi obično je nezahvalno zadatak. Jedni vide kako se hvališ, drugi vide kako si skroman, a svi vide da nisi napisao nešto što je bitno. Osobno smatram da nema boljeg načina za se naučiti ne zamarati se mišljenjima drugih od pisanja ovako nečega.

       Dugo sam razmišljao kako da sam sebe predstavim, pa sam se Nakon odlučio za jednostavnu podjelu na formalni i neformalni dio. Nabrojene formalnosti i životnu priču.

       S druge strane, cijela ova stranica je zapravo je predstavljanje mene samog. Vjerujem da prvi dojam odaje da nije uobičajena i to je namjerno. Ona je baš onakva kakvu sam ju ja zamislio, pri čemu se nisam vodio razmišljanjem što će netko misliti. Pogledao sam mnoge slične web stranice svojih kolega i sve su bile pune stručnih tekstova, definicija i kako su oni sposobni. Sve to mi nije pružalo informaciju koja je meni bitna – tko je ta osoba?

       Zašto mi je to bitno? Efikasnost psihoterapijskog rada u najvećem dijelu ovisi o odnosu koji stvore psihoterapeut u klijent. Nakon toga u slijede osobnosti svakog od njih, te psihoterapijski pravac koji je završio psihoterapeut (oko 1%). To su rezultati meta-analitičkih istraživanja desetljeća proučavanja efikasnosti u psihoterapiji. Jer realno gledano, misli li netko zaista da psihoterapeutova osobnost nije prisutna u njegovom radu?

       Slijedom toga, ova je stranica odraz mojih razmišljanja i moje osobnosti, a sve drugo mi je manje važno.